गिरिवर राज के किसोरी हे मईया पयिया तोरी पड़ी लिरिक्स राजन जी महराज

गिरिवर राज के किसोरी हे मईया पयिया तोरी पड़ी लिरिक्स राजन जी महराज 

गिरिवर राज के किशोरी है मईया, भोजपूरी भाषा में गाया हुआ एक बहुत ही मधुर देवी गीत है। जिसे परम पूज्य राजन जी महराज ने गाया है

गिरिवर राज के किसोरी हे मईया पयिया तोरी पड़ी
जय जो महेश मुख चन्द्र चकोरी पयिया तोरी पड़ी
जय हो गजानन षड़ानन के माता,
चन्द्र बदन सोहे भाग्य विधाता  |
जय हो गजानन षड़ानन के माता ,
चन्द्र बदन सोहे भाग्य विधाता ||
फेरी नजर तनी सेवको के ओरिया पयिया तोरी पड़ी
जय जो महेश मुख चन्द्र चकोरी पयिया तोरी पड़ी
 
मईया संसार के तू सृजनहार हो
पालनहार तू ही करेलु संघार हो
मईया संसार के तू सृजनहार हो 
पालनहार तू ही करेलु संघार हो 
पतिवत्र धर्म में सिरोमड़ी पयिया तोरी पड़ी 
जय जो महेश मुख चन्द्र चकोरी पयिया तोरी पड़ी
सुरनर मुनि पूजे चरण कमल के
महिमा बखानि कैसे रउरी अंचल के 
सुरनर मुनि पूजे चरण कमल के
महिमा बखानि कैसे रउरी अंचल के 
राजन शिकारी के भर देतु झोलिआ पईया तोरी पड़ी 
जय जो महेश मुख चन्द्र चकोरी पायिया तोरी पड़ी 
 
गिरिवर राज के किसोरी हे मईया पयिया तोरी पड़ी
जय जो महेश मुख चन्द्र चकोरी पयिया तोरी पड़ी
इसे भी पढ़े :

Girivar Raaj Ke Kisori He Mayiya Payiya Tori Padi  Lyrics in English by Rajan ji Maharaj 

Girivar Raaj Ke Kishori He Mayiya Payiya Tori Padi 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

Girivar Raaj Ke Kishori He Mayiya Payiya Tori Padi 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

 

 

Jay Ho Gajanan Khadanan Ke Mata 

Chandra Badan Sohe bhagya vidhataa 

Jay Ho Gajanan Khadanan Ke Mata 

Chandra Badan Sohe bhagya vidhataa 

Feri Najar Tani Sevko Ke Ori Payiya Tori Padi 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

 

 

Mayiya Sansar Ke Tu Srijanhar Ho

Palanhar Tuhi Karelu Sanghar Ho 

Mayiya Sansar Ke Tu Srijanhar Ho

Palanhar Tuhi Karelu Sanghar Ho 

Pativatra Dharm Me Shiromani Payiya 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

 

 

Surnar Muni Pooje Charan Kamal Ke 

Mahima Bakhani Kaise Rauri Aanchal Ke 

Rajan Shikari Ke Bhar Detu Jholi Paiya Tori Padi 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

 

Girivar Raaj Ke Kishori He Mayiya Payiya Tori Padi 

Jai ho Mahesh Mukh Chandra Chakori Payiya Tori Padi 

Leave a Comment