भादो की रतिया भयावन
घटा घन घेरेली हे
ललना चम् चम् चमके बिजुरिया
डगर नहीं सुझेला हो
आधी रतिया भइले त मोहन जनम लेले हो
आधी रतिया भइले त मोहन जनम लेले हो
ललना खुल गईले जेल के फटकवा
पहरेदार सूत गईले हो
सूप में से गोड़ लटकौले
की यमुना में डाल देहले हो
सूप में से गोड़ लटकौले
की यमुना में डाल देहले हो
ललना यमुना के जल भईले थोर त वसुदेव पार भईले हो
पहुँचले गोकुला नगरीया
त नन्द के भवन पहुंचे हो
पहुँचले गोकुला नगरीया
त नन्द के भवन पहुंचे हो
ललना यशोदा के गोदिया सुतावे
त हिया लेई मथुरा अईले हो
Bhaado ki ratiya bhayaawan, Ghata ghan ghereli hai (sohar ) Lyrics in english
Bhaado ki ratiya bhayaawan,
Ghata ghan ghereli hai,
Lalna cham cham chamke bijuriya
Dagar nahi sujhela ho.
Aadhi ratiya bhaile toh Mohan janam lele ho,
Aadhi ratiya bhaile toh Mohan janam lele ho,
Lalna khul gayile jel ke phatakwa,
Paharedaar soot gayile ho.
Soop mein se gor latakawe,
Ki Yamuna mein daal dehle ho,
Sup mein se gor latakawe,
Ki Yamuna mein daal dehle ho,
Lalna Yamuna ke jal bhaile thor,
Toh Vasudev paar bhaile ho.
Pahunchle Gokula nagariya,
Toh Nand ke bhavan pahunchhe ho,
Pahunchle Gokula nagariya,
Toh Nand ke bhavan pahunchhe ho,
Lalna Yashoda ke godiya sutaawe,
Toh hiya leei Mathura aile ho.”
Read More
-
- जन्मे है कृष्ण कन्हाई गोकुल में देखो बाजे बधाई सोहर लिरिक्स
- जुग जुग जियसु ललनवा सोहर गीत लिरिक्स
- कान्हा जन्मे आधी रात भादो की रतिया लिरिक्स
- हम सब बोलेंगें हैप्पी बर्थ डे टू यू श्याम भजन लिरिक्स लखबीर सिंह लक्खा
- जेल में प्रकटे कृष्ण कन्हैया सबको बहुत बधाई है-जया किशोरी जी भजन लिरिक्स
- गोकुल में जन्मा है यशोदा का लाल भजन लिरिक्स
- जन्मे है कृष्ण कन्हाई गोकुल में देखो बाजे बधाई सोहर लिरिक्स
- ओ पालनहारे निर्गुण और न्यारे O Palanhare – Nirgun O Nyare Lyrics in Hindi