निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा (मनोज तिवारी )

निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो – लिरिक्स

ये निमिया के डाढ़ मईया लावेली ( Nimiya Ki Dadhi Mayiya Deleli Jhulanawa ) एक पारंपरिक देवी गीत है जिसे बिहार और उत्तर प्रदेश में गाया जाता है , निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा को मनोज तिवारी ने शीतला धाम चौकियां जौनपुर (Shitala Dham Chaukiya Jaunpur)  एल्बम में गाया है 

निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा (मनोज तिवारी )
Shitala Mata Mandir Jaunpur

निमिया
के डाढ़ मईया मोरी डालेली  झुलुहवा हो की
झूली  झूली ना

निमिया
के डाढ़ मईया मोरी डालेली  झुलुहवा हो की
झूली  झूली ना

हो की
झूली रे झूली ना

की
मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना


की
मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना

 

निमिया
के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो की झूली रे झूली ना

निमिया
के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो की झूली रे झूली ना

हो की
झूली रे झूली ना

की
मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना

की
मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना




झूलत
झूलत माई के लगली पियसिया की चली रे गईली ना

झूलत
झूलत माई के लगली पियसिया की चली रे गईली ना

हो की
चली रे गईली ना

मलिनिया दुवरिया मईया चली रे गईली ना

मलिनिया दुवरिया हो की चली रे गईली ना





सुतल
बाड़ू की जागल ऐ मलिनिया हो की बून्द एक ना

सुतल
बाड़ू की जागल ऐ मलिनिया हो की बून्द एक ना

हो की
बून्द एक ना

हमके
पनिया पियाई द
s मालिन
बून्द एक ना

हमके
पनिया पियाई द
s मालिन
बून्द एक ना




कईसे
के पनिया पियाई मोरी मईया मोरे गोदिया

कईसे
के पनिया पियाई मोरी  मईया मोरे गोदिया

हो की
मोरे गोदिया न 

बाड़े
बलका नादान मईया मोरे गोदिया

की
बाड़े बलका नादान मईया मोरे गोदिया









बलका
सुता द
s मालिन
सोने के खटोलवा की बून्द एक ना

बलका
सुता द
s मालिन
सोने के खटोलवा की बून्द एक ना

हो की
बून्द एक ना

हमके
पनिया पियाई द
s मालिन
बून्द एक ना

की
हमके पनिया पियाई द
s मालिन
बून्द एक ना







एक हाथे लिहली मालिन ,सोने के घड़िलवा हो दुसर हाथे न ,

एक हाथे लिहली मालिन ,सोने के घड़िलवा हो दुसर हाथे न 

हो दुसर हाथे न 

लेहली आपन बलकावा हो की दुसर हाथे न 

लेहली आपन बलकावा हो की दुसर हाथे न 

 

आवा हो पनिया पियहु मोरी मईया हो भर मुख न 

आवा हो पनिया पियहु मोरी मईया हो भर मुख न 

हो भर मुख न

मईया दिहा तू असिसिया हो की भर मुख न 

मईया दिहा तू असिसिया हो की भर मुख न 





जईसे हे मालिन तू हमके जुड़ववलु हो की ओईसे ओईसे ना

हो की ओईसे ओईसे ना

तोहार
बलका जुड़ाय मालिन ओईसे ओईसे ना

 की
तोहार मलिया जुड़ाय मालिन ओईसे ओईसे ना..

 

जवनी असिसिया ये मईया मालिनी के देह्लू हो की उहे असिसिया न 

हो की उहे असिसिया न

तनिका हमनो के दिहा मईया उहे असिसिया न 

तनिका हमनो के दिहा मईया उहे असिसिया न 

 

इसे भी पढ़े :




 

Nimiya Ke Daar
Maiya Laweli Jhuluhawa Ho Lyrics by Manoj Tiwari

 

Nimiya Ke Daar
Maiya Laweli Jhuluhawa Ho Ki Jhuli Re Jhuli Na

Nimiya Ke Daar
Maiya Laweli Jhuluhawa Ho Ki Jhuli Re Jhuli Na

Ho Ki Jhuli Re Jhuli Na

Ki Maiya Mori Gaweli Gitiya Ho Ki Jhuli Re Jhuli Na


Ki Maiya Mori Gaweli Gitiya Ho Ki Jhuli Re Jhuli Na

 

Jhulat Jhulat Maai Ke Lagali Piyasiya Ho Ki Chali Re Gaili Na

Jhulat Jhulat Maai Ke Lagali Piyasiya Ho Ki Chali Re Gaili Na

Ho Ki Chali Re Gaili Na

maliniya Duwariya Maiya Chali Re Gaili Na

Malahoriya Duwariya MaiyaHo Ki Chali Re Gaili Na

 

 

Sutal Badu Ki Jagal Ae Maliniya Ho Ki Bund Ek Na

Sutal Badu Ki Jagal Ae Maliniya Ho Ki Bund Ek Na

Ho Ki Bund Ek Na

Hamke Paniya Piyai Da Malin Bund Ek Na

Hamke Paniya
Piyai Da Malin Bund Ek Na

 

 

Kaise Ke Paniya
Piyai Ae Mori Maiya More Godiya

Kaise Ke Paniya
Piyai Ae Mori Maiya More Godiya

Ho Ki More Godiya

Bade Balka Nadan
Maiya More Godiya
 Na 

Ki Bade Balka
Nadan Maiya More Godiya Na

 

Balka Suta Da
Malin Sone Ke Khatolwa Ki Bund Ek Na

Balka Suta Da Malin Sone Ke Khatolwa Ki Bund Ek Na

Ho Ki Bund Ek Na

Hamke Paniya Piyai Da Malin Bund Ek Na

Ki Hamke Paniya
Piyai Da Malin Bund Ek Na





Ek Hathe Lihali malin Sone ke ghadilwa ho ki Dusar hathe na 

BEk Hathe Lihali malin Sone ke ghadilwa ho ki Dusar hathe na 

ho ki Dusar hathe na 

To Lihali Apna Balakwa Ho Dusar hathe na 





Pani Bharke Mai ke malin Bolawat Iya 

Awa Ho Paniya Piyahu Mori Mayiya ho Ki bhar Mukh Na 

Awa Ho Paniya Piyahu Mori Mayiya ho Ki bhar Mukh Na 

ho Ki bhar Mukh Na 

Ki Hamke Diha Na Ashisiya Ho Ki Bhar Mukh Na 

 

Jaise Jaise Malin
Tu Humke Judawawalu Ki Waise Waise Na

Jaise Jaise Malin
Tu Humke Judawawalu Ki Waise Waise Na

Ho Ki Waise Waise Na

Tohar Balka Judaas Malin Oise Oise Na

Ki Tohar Balka Judaas Malin Oise Oise Na…

 

Leave a Comment