आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया (Aaj Mithila nagariya nihal sakhiya lyrics)


आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया राजन जी महाराज (Aaj Mithila nagariya nihal sakhiya lyrics in hindi)

song credit :  राजन जी महाराज 

Aaj Mithila nagariya nihal sakhiya

आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।।


माथेमडी मोरिया कुंडल सोहे कनुआ,

कारी कारी कजरारी जुल्मी नयनवा,

लाल चंदन सोहे इनके भाल सखियां,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।।

इसे भी पढ़े :करुणा निधान रउवा जगत के दाता हईं राजन जी महाराज लिरिक्स 

श्याव श्याव गोरे-गोरे जुड़िया जहान है ,

अखियो ने देख ली हा सुन ली हा कान है ,

जुगे जुगे जोड़ी जिए बेमिसाल सखिया,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।।



गगन मगन आज मगन धरतीया,

देखी देखी दूल्हा जी के सांवरी सुरतिया,

बाल वृद्ध नर नारी सब बेहाल सखियां,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।।



जेकरा लागी जोगी मुनि जप-तप कईलन,

से ही हमरा मिथिला में ही हमारे भाईलन,

आज लोढ़ा से सैकाई इनकर गाल सखियां,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया।।



आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया,

चारों दूल्हा में बड़का कमाल सखिया||


और अधिक भजन सुनने के लिए निचे क्लिक करे 

Aaj Mithila Nagariya Nihal Sakhiya lyrics in english by RajanJi mahraj 

Aaj Mithila Nagariya Nihal Sakhiya,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Maathemadi Moriya Kundal Sohe Kanua,
Kaari Kaari Kajarari Julmi Nayanwa,
Laal Chandan Sohe Inke Bhaal Sakhiyaan,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Rajan ji mahraj Bhajan : Karuna Nidhaan Rauwa Jagat Ke Daata Hai Rajan Ji Maharaj Lyrics

Shyaav Shyaav Gore-Gore Judiya Jahaan Hai,
Aankhiyon Ne Dekh Li Ha Sun Li Ha Kaan Hai,
Juge Juge Jodi Jiye Bemisaal Sakhiya,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Gagan Magan Aaj Magan Dhartiya,
Dekhi Dekhi Dulha Ji Ke Saanwari Suratiya,
Baal Vridh Nar Nari Sab Behaal Sakhiyaan,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Jekara Laagi Jogi Muni Jap-Tap Kailan,
Se Hi Hamara Mithila Mein Hi Hamaare Bhaiilan,
Aaj Lodha Se Saikai Inkar Gaal Sakhiyaan,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Aaj Mithila Nagariya Nihal Sakhiya,
Chaaron Dulha Mein Badka Kamal Sakhiya।।

Leave a Comment